Hold jeres næste arrangement på Latur


I vores hyggelige lokaler i Hasseris bymidte er der rig mulighed for at holde jeres næste selskab.

I uformelle rammer byder vi indenfor til lækker mad og gode vine hvad end det drejer sig om fødselsdag, forretningsmiddag eller noget helt andet.

Når du holder dit selskab hos os er det selvfølgelig oplagt med et udvalg af vores fantastiske charcuterie til deling i helt uformel stemning. Men vi har også mulighed for at tilbyde større menuer fra vores to restauranter, Textur og Struktur. Mulighederne er mange; også når det kommer til hvad der skal i glasset. Lad os sammensætte en afstemt vinmenu til middagen, eller gå selv på jagt i vores vinkort.

Vi åbner gerne op for selskaber på 10 eller flere gæster udenfor vores normale åbningstid. 

Send os meget gerne en forespørgsel via formularen herunder – så tager vi hurtigst muligt en snak med dig om dine ønsker. 

Frokost & aften


Vi tilbyder både lækre franske delikatesser der serveres på fade til deling ved bordet “family-style” samt sæsonmenuer med hhv. 2, 3, 4 eller 5 retter som man måske kender det fra Textur og Struktur.

 

FRANSKE DELIKATESSER – kr. 295,- per person

Vi serverer et udvalg af delikatesser til deling ved bordet “family-style”. Gode skinker, pølser og andet lækkert charcuterie, et par modnede oste og en solid simre-ret fra køkkenet, fx Coq Au Vin. Det hele naturligvis akkompagneret af behørigt tilbehør og vores gode hjemmelavede brød & fransk smør.

Se vores vinudvalg her. Vi skal venligst gøre opmærksom på, at vinkortet er “levende” og under evig udskiftning. Vi kan derfor ikke garantere, at alle vine og årgange er tilgængelige, indtil dette er endeligt aftalt.

Den perfekte afslutning på en aften med franske delikatesser: Michel Michauds berømte Gateau Marcel serveret med vanilleis med Bora Bora Grand Cru vanille & appelsin – kr. 135,- per person.

 

CHAMPAGNE & SNACKS – kr. 150,- per person

 – NV ”Carte d’ Or”, V. Testulat, Champagne
 – Sprøde & salte snacks fra køkkenet

 

SÆSONMENU – per person

– 2-retters menu kr. 295,
– 3-retters menu kr. 350,-
– 4-retters menu kr. 450,-
– 5-retters menu kr. 550,-

Sæsonmenuerne er naturligvis evigt skiftende, men den 5-retters menu kunne eksempelvis være:
– Smørpocheret jomfruhummer & ravioli fyldt med friskost, serveret med consommé af sorthummer
– Kulmule med urter & rognsauce
– Sprængt kalv med majs, kantareller & trøffel-velouté
– Modnet andebryst med øko-grønt fra Tranum & aromatisk sauce
– Blåbær-dessert

Til sæsonmenuen er I naturligvis meget velkomne til at benytte jer af vores vinkort, men vi tilbyder også:

VIN ELLER SAFTMENU – pris per person fra
– Til 2 retter kr. 175,-
– Til 3 retter kr. 250,-
– Til 4 retter kr. 325,-
– Til 5 retter kr. 400,-

Send os din forespørgsel via nedenstående formular, så kontakter vi jer meget gerne til en uforpligtende snak om jeres ønsker. 

Vinsmagning


En god vinsmagning kan danne rammerne om en fantastisk hyggelig aften, om det er med gode venner, kollegaer eller forretningsforbindelser.

Vi tilbyder vinsmagninger med mange forskellige temaer ved Sommelier Dennis Lak.Dennis har en enorm viden om selv de mindste detaljer fra vinens verden – og en forkærlighed for franske vine.

 

Vi laver naturligvis meget gerne jeres vinsmagning ift. jeres ønsker, men foreslår eksempelvis følgende temaer

Bordeaux

Med oplagte smagninger som fx “Højre vs venstre bred”, “Tør hvid bordeaux” eller “Bordeaux med alder”

6 forskellige vine – Fra kr. 275,- per person

Champagne & mousserende vin

Fra klassisk Champagne til Crémant, Cava, Methood Britanniqe og bobler fra den nye verden

6 forskellige vine – Fra kr. 325,- per person

Rosé – fra den mørke spanske til den lyse fra Provence

Lær at vælge den rigtige rosé til lejligheden

6 forskellige vine – Fra kr. 250,- per person

Italien

Vine fra de mindre kendte områder som Alto Adige og Umbrien. Her kommer både rød-, hvid- og orangevin i glassene.

6 forskellige vine – Fra kr. 275,- per person

Languedoc-Roussillon 

Det mest dynamisk vinområde i Frankrig, hvor man ikke er så bundet af traditioner. Man laver vin som man vil fra de friske lette røde  til de fyldig og kraftig røde.

6 forskellige vine – Fra kr. 275,- per person

Sauvignon Blanc – jorden rundt

Med Sauvignon Blanc på tur fra Loire til New Zealand og de fadlagrede fra Californien.Se og smag hvad der sker med en drue i forskelligt klima og terroir.

6 forskellige vine – Fra kr. 275,- per person

Send os din forespørgsel

Det er helt uforpligtende, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt til en snak om mulighederne for at holde dit næste arrangement på Latur.


    Dato for arrangementet:

    Frokost eller aften?: